خدمات روانشناس خانواده با دکتر شیرین


تماس با زندگی شیرین

همه ما به خوبی می‌دانیم که خانواده مهم‌ترین مأمن و پناه امنی است که ما انسان‌ها در زندگی خود داریم. بدون وجود یک خانواده گرم و با محبت، گویی هیچ نیستیم و احساس می‌کنیم هر لحظه ممکن است آسیب ببینیم. بنابراین همه ما باید تمام تلاش خود را برای آن که پایه‌های زندگی خود را استوار نگه داریم، به کار ببندیم. خوشبختانه روانشناسان بسیار خوبی در کشورمان وجود دارند که می‌توانند با دانش و تجربه خود، در این مسیر به ما یاری برسانند. یکی از این افرادی که سال‌هاست به عنوان روانشناس خانواده در این حوزه به فعالیت مشغول است، خانم دکتر شیرین ولی زاده است. شما می‌توانید با مراجعه به مرکز تخصصی زندگی شیرین، گرما و محبت خانواده خود را دوباره به آن بازگردانید. با ما همراه باشید تا در مورد روانشناس خانواده و خدماتی که به شما ارائه می‌دهد، بیشتر برایتان بگوییم.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر همچنین مشاوره و روانشناسی حضوری ، تلفنی و یا آنلاین با شماره های زیر تماس بگیرید .

سایر مطالب مرتبط

متخصص روانشناس خانواده چگونه به ما کمک می‌کند؟

هر چقدر هم که ما خانه و خانواده خود را از گزند حوادث در امان نگه داریم، باز هم مسائل بسیاری وجود دارند که بنیان آن را تهدید می‌کنند. گاهی یک رابطه به آرامی رو به تخریب می‌رود و اعضای خانواده از آن بی‌خبر هستند. آن زمان است که خانواده به جای آن که یک مکان امن و آرام برای از بین بردن دغدغه‌های زندگی روزانه باشد، تبدیل به مکانی می‌شود که همه اعضا از آن فراری هستند. در این گونه مواقع، نقش یک متخصص روانشناس خانواده، بیش از پیش پر رنگ می‌شود. چرا که او می‌تواند با دانش و تجربه خویش، ریشه مسائل به وجود آمده را پیدا کرده و یک راه حل منطقی برای آن‌ها ارائه دهد. خانم دکتر شیرین ولی زاده، یکی از بهترین رواشناسانی است که در این زمینه، می‌تواند به شما کمک کند.

زمانی که فشار زندگی زیاد می‌شود و اعضای خانواده با مشکلات مالی، عاطفی و اجتماعی در بیرون از خانه مواجه می‌شوند، به آرامی بنیان خانواده نیز شروع به آسیب دیدن می‌کند. آن زمان است که اعضای خانواده از همدیگر دور می‌شوند و به جای دلگرمی دادن و عشق ورزیدن به همدیگر، از هم دور و دورتر می‌شوند. ای کاش بپذیریم که برخی از مسائل را نمی‌توانیم به تنهایی حل کنیم و باید از یک فرد راه بلد و با تجربه که در این زمینه تخصص‌های فراوانی دارد کمک بگیریم. یک روانشناس و مشاوره خانواده به ما کمک می‌کند تا نکات مثبت رابطه خود را ببینیم، آن را با عمق وجود بپذیریم و برای مشکلات به وجود آمده، راه حلی منطقی پیدا کنیم.

تماس با زندگی شیرین

چه زمانی به یک دکتر روانشناس و مشاور خانواده نیاز داریم؟

دکتر شیرین ولی زاده

همه ما به خوبی می‌دانیم که در کشورمان ایران، مشاوران و روانشناسان بسیار خوبی وجود دارند که به ما کمک می‌کنند از بسیاری بحران‌های زندگی خود به سلامت خارج شویم. اما سوال بسیار مهمی که گاهی در ذهن برخی از ما به وجود می‌آید این است که چه زمانی به روانشناس خانواده نیاز پیدا می‌کنیم؟ در ادامه مطلب، پارامترهایی که نشان می‌دهند به یک روانشناس و مشاور خانواده نیاز دارید را با شما عزیزان در میان می‌گذاریم:

  • اگر رابطه‌ای که میان اعضای خانواده وجود داشت، دیگر آن کیفیت قبل را ندارد.
  • اگر مشکلات و تعارضاتی میان اعضای خانواده به وجود آمده که اعصاب و روان شما را همواره درگیر کرده است.
  • اگر به عنوان پدر و مادر نمی‌توانید رهبری خانواده را به عهده بگیرید در زمینه ارتباط با فرزندان خود با مشکلات متعددی مواجه هستید.
  • اگر فرزندان شما به دوران نوجوانی رسیده‌اند و با تغییر شخصیت آن‌ها، ارتباط شما دستخوش تغییرات ناخوشایندی شده است.
  • اگر به عنوان زن و شوهر، احساس می‌کنید که دیگر آن گرما، عشق، محبت و احترام گذشته میان شما وجود ندارد و در حال دور شدن از همدیگر هستید.
  • اگر یک یا چند نفر از اعضای خانواده دچار اعتیاد شده‌اند و شما نمی‌دانید که باید چه کنید؟
  • اگر شما یا یکی از اعضای خانواده، دچار خشم و استرس زیادی می‌شوید و این خشم، بر محیط خانواده اثر می‌گذارد.

وظایف اولیه یک روانشناس خوب خانواده را بشناسید

شیرین ولی زاده روانشناس

خوب می‌دانید که هر چقدر هم یک خانواده با عشق و احترام و مسئولیت ساخته شود، باز هم مشکلات و موانع فراوانی در مسیر آن قرار می‌گیرند. برای آن که بتوانیم همواره خانواده خود را امن و آرام نگه داریم، باید به موقع مشکلات آن را شناسایی کرده و با کمک یک روانشناس خانواده آن‌ها را برطرف کنیم. همچنان در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به شما بگوییم یک روانشناس خوب خانواده، چه وظایفی دارد:

  • بررسی مشکلات خانواده و ریشه آن‌ها

هر چند تمامی مشکلاتی که در خانواده داریم، کاملاً عیان و آشکار هستند، اما برخی از آن‌ها ریشه‌های عمیق و نهانی دارند. یک روانشناس خانواده، با اعضای خانواده صحبت کرده و با انجام تست‌ها و سایر ابزارهای تشخیصی که در دسترس خود دارد، ریشه اصلی مشکلات را کشف می کند.

  • تعیین اهداف درمانی

رفع مسائل و مشکلاتی که در خانواده به وجود آمده‌اند، بدون وجود یک هدف درمانی امکان پذیر نیست. یک روانشناس و مشاور خانواده، برای آن که مطمئن شود روند حل مشکلات در مسیر خوبی پیش خواهد رفت، اهداف مشخصی را برای اعضای خانواده تعیین می‌کند. تا زمان رسیدن به آن هدف نیز، دست از تلاش و پیگیری بر نمی‌دارد.

  • ارائه راهکارهای درمانی مناسب

پس از آن که علت و ریشه اصلی مشکلات خانواده کشف شد، نوبت به ارائه راهکارهای درمانی برای آن می‌رسد. یک متخصص روانشناس خانواده به سبب سال‌ها دانش و تخصصی که در این زمینه به دست آورده است، می‌تواند بهترین راهکارها را برای حل مسائل خانواده ارائه نماید. او با اعضای خانواده مشاوره نموده و درمان‌های لازم را به آن‌ها ارائه می‌دهد. همچنین به صورت مداوم در پی یافتن راه حل‌های جدید است و در این زمینه تحقیقات فراوانی می‌کند.

  • پیگیری درمان

یک روانشناس خانواده، به خوبی می‌داند که درمان مقطعی کافی نیست و باید تا حل شدن تمامی مشکلات و مسائل خانواده، درمان پیگیری شود. بنابراین همواره با اعضای خانواده‌ای که تحت درمان او هستند در ارتباط است و مسائل و مشکلات آن‌ها را تا زمان برطرف شدن رصد می‌کند. این موضوع به اعضای خانواده کمک می‌کند تا در پیشرفت و درمان خود، پایدار باشند.

  • آموزش مهارت‌های خانوادگی

هر چند بسیاری از مسائل و مشکلات خانواده، با مراجعه به روانشناس و مشاوره خانواده کاملاً قابل درمان هستند، اما برخی از مهارت‌ها وجود دارند که باید آن‌ها را آموخت. بنابراین یک روانشناس خوب خانواده، نه تنها در تمامی مسیر درمان در کنار مراجعان خود می‌ماند، بلکه مهارت‌های خانوادگی را نیز به آن‌ها آموزش می‌دهد. او به اعضای خانواده می‌آموزد که چگونه یک ارتباط موثر با همدیگر برقرار کنند؟ چگونه اختلافات خود را حل کنند و خشم و اضطراب خود را کنترل نمایند.

تماس با زندگی شیرین

7 دلیل که می‌گویند باید به روانشناس خانواده مراجعه کنید

در قسمت‌های قبل به شما گفتیم که چه زمانی باید به روانشناس خانواده مراجعه کنید. اما موقعیت‌هایی در زندگی وجود دارند که با قرار گرفتن در آن‌ها، باید هر چه زودتر با یک دکتر روانشناس و مشاور خانواده صحبت کنید. اهمیت این موضوع به قدری زیاد است که بر آن شدیم، 7 پارامتری را با شما در میان بگذاریم که لزوم مراجعه به چنین مشاوری را بیش از پیش فراهم می‌کند:

  • خانواده گسسته

ممکن است متوجه شده باشید که خانواده شما در مرز گسستگی و از هم پاشیدن است. شاید دیگر مانند قبل با همدیگر صحبت نمی‌کنید و از عشق و محبت همیشگی خبری نیست. کودکان و نوجوانان شما، دیگر مشکلاتشان را با شما در میان نمی‌گذارند. همسر شما، به بررسی صفحات مجازی خود بیش از صحبت با شما اهمیت می‌دهد. همواره ترس این را دارید که همسر شما، با جنس مخالف ارتباط داشته باشد و این موضوع، مانند یک موریانه شما را از درون می‌خورد. یک روانشناس خانواده، کسی است که به شما کمک می‌کند این گسستگی را درست کنید و دوباره یک ارتباط عمیق با اعضای خانواده خود برقرار کنید.

  • بی‌میلی جنسی

طبق تحقیقات و بررسی‌هایی که انجام شده، برای آن که صمیمیت و نزدیکی میان زوجین همچنان برقرار باشد، باید در طول هفته حداقل یکبار رابطه جنسی میان آن‌ها وجود داشته باشد. اما در زندگی، موارد بسیار زیادی وجود دارند که سبب بی میلی جنسی یکی از زوجین یا هر دو نفر آن‌ها می‌شود. این موضوع در نهایت باعث از بین رفتن صمیمیت و گرمای رابطه شده و مشکلات متعددی به وجود می‌آورد. یک روانشناس و مشاوره خانواده، می‌تواند در این زمینه به مراجعان خود کمک کند.

  • اعتیاد

همه ما به خوبی می‌دانیم که اعتیاد، یک بلای خانمان سوز است که ریشه و بنای خانواده را می‌سوزاند و نابود می‌کند. هر چند اعتیاد به فرد مصرف کننده آسیب‌های بی‌شماری می‌زند، اما ترکش‌های اعتیاد به تک تک اعضای خانواده اصابت کرده و آن‌ها را از نظر روحی و روانی، در وضعیت بدی قرار می‌دهد. در این زمینه نیز مراجعه به روانشناس خانواده بی تاثیر نیست؛ او می‌تواند ریشه اصلی سوء مصرف الکل و مواد مخدر را کشف کرده و راهکارهای خوبی در این زمینه به خانواده‌ها ارائه دهد.

  • جدایی

گاهی اوقات زوجین تصمیم می‌گیرند که به هر دلیلی به زندگی مشترک خود پایان دارند. اگر شما نیز جزو این دسته از عزیزان هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم قبل از انجام هر کاری، این موضوع را با یک روانشناس خانواده در میان بگذارید. شاید او راهکارهایی داشته باشد که بتوان از طریق انجام آن‌ها، زندگی مشترک را نجات داد و کار را به طلاق و جدایی نرساند. همچنین او می‌تواند در مورد طلاق و آسیب هایی که پس از آن با خود به همراه می‌آورد، موارد مهمی را با شما در میان بگذارد.

  • ازدواج مجدد

در برخی از موارد، دو نفر که قبلاً طلاق و جدایی را تجربه کرده‌اند، تصمیم می‌گیرند که زندگی مشترکی را با همدیگر آغاز کنند. یکی شدن دو خانواده، چالش‌های فراوانی را با خود به همراه می‌آورد. ( به خصوص اگر زن و مرد، صاحب فرزند یا فرزندانی باشند) آغاز یک زندگی دوباره، با شخصی که پیش از این جدایی را تجربه کرده و فرزند یا فرزندانی دارد، بدون شک کار آسانی نیست. یک روانشناس خانواده، بهترین کسی است که در این مسیر، می‌تواند با شما همراه شده و آگاهی‌های لازم را در اختیار شما قرار دهد.

  • احساس تنهایی

شاید باور نکنید اما احساس تنهایی، یکی از هشدارها و زنگ خطرهایی است که اگر در خانواده شما به صدا در آمده است، باید آن را کاملاً جدی بگیرید. خانواده به معنای با هم بودن است؛ همه ما خانواده را به سبب گرما و صمیمیتی که میان اعضای آن موج می‌زند می‌شناسیم و دوست داریم. حال اگر یکی یا چند نفر از اعضای خانواده احساس تنهایی کنند و به مرور زمان از سایر اعضا فاصله بگیرند، باید نگران بود. البته این که یک فرد حتی با وجود داشتن خانواده، گاهی نیاز به تنهایی دارد، کاملاً عادی است. اما اگر این احساس، همواره در او وجود داشته باشد و باعث فاصله گرفتن او از خانواده شود، باید هر چه زودتر برای درمان آن اقدام کرد.

تماس با زندگی شیرین

  • خیانت

خیانت یکی از مهم‌ترین و دردناک‌ترین موضوعاتی است که این روزها برخی از خانواده‌ها با آن روبرو هستند. فردی که خیانت دیده، همواره با احساس بی ارزشی روبروست؛ زخمی در قلب او به وجود آمده است که به این راحتی التیام پیدا نمی‌کند. شاید زوجین هرگز نتوانند همدیگر را ببخشند و زندگی خود را مانند قبل بسازند و ادامه دهند. دامنه خیانت به قدری گسترده است که تک تک اعضای خانواده را درگیر نموده و مانند یک زلزله، پایه‌های خانواده را می لرزاند. در چنین شرایطی، مراجعه به یک روانشناس خانواده بیش از پیش احساس می‌شود.

سخن پایانی

اگر شما به دنبال یک روانشناس خانواده خوب هستید، بیانگر این است که چقدر برای خانواده خود ارزش قائل هستید. این که شما تصمیم گرفته‌اید برای نجات زندگی و خانواده خود، از یک فرد حرفه‌ای و متخصص کمک بگیرید، خبر بسیار خوبی است. شما اولین قدم را برای پابرجا نگه داشتن خانواده خود برداشته‌اید و قطعاً در این زمینه موفق می‌شوید. نگران نباشید؛ مشاوران و روانشناسان برجسته‌ای در کنار شما خواهند بود که یکی از آن‌ها، خانم دکتر شیرین ولی زاده است. برای دریافت وقت مشاوره با ایشان، با مرکز تخصصی زندگی شیرین تماس گرفته و نوبت خود را با ایشان رزرو نمایید. ما به شما قول می‌دهیم هر مشکلی که در حال حاضر در خانواده خود با آن دست و پنجه نرم می‌کنید، از طریق بهترین دکتر روانشناس و مشاور خانواده، قابل حل است. در نهایت برای تک تک شما عزیزان، آرزوی خانواده‌ای استوار، شاد و پر محبت را داریم.

178 دیدگاه ها

  • سلام،من دختری هستم ۲۹ ساله که توی خانواده ای بزرگ شدم که جز بحث و مشاجره های طولانی ترس و استرس ناشی از دعواهای والدین چیزی ندیدم مادرم بخاطر خیانت پدرم علاقه وابستگی زیادی به ما پیدا کرد مخصوصا من وقتی خواهر بزرگم ازدواج کرد وابستگیش به من بیشتر شد ارتباطش صمیمی تر پدرم هم بس سرش با زنهای مردم گرمه همیشه برا ما وقت نداشت حتی تنها دلیلی که مادرم از پدرم طلاق نگرفته اینه من و خواهرم هنوز مستقل نشدیم مستقل شدن هم یعنی ازدواج و رفتن خونه شوهر…تمام کارها رو به من محول میکنن یجورایی من مرد زندگی مادرم هستم نه فقط مادرم بلکه همشون حتی خواهر متاهلم ک رفته خونه شوهر با وجود این هیچوقت به تنهایی اجازه کاری ندادن تو دوران دانشجویی بخاطر ارایش کردن بحث شد ترک کردم هرچند الان بخاطر ارایش نکردن هم باز بحث هست که چرا اینجوری میری بیرون مثل پیرزنا شدی به خودت برس الان روستایی هام این شکلی نیستن درحالیکه اون موقع ارایش میکردم ممکن بود مردم فک کنن دختر خوبی نیستم و به مادرم نرفتم مردم نمیگن که مادر اینا که اینجوری نبود چرا دخترش اینجوری دراومد من اگر علایقی داشتم تو هر زمینه ای باید با خودم ارزوهای محال رو به گور ببرم چون فقط اگر کمی بیشتر براشون وقت بزارم حتما مردم ببینن مسخرم کنن بخاطر علاقه زیادم به هنر نقاشی کلاس ثبتنام کردم جلساتی شرکت کردم اما یجوری مانع شد گفت تو انقد کلاس میری مغازه دارهای اطراف مردم نمیگن این دختره همش اینجا میاد کلاس با همه اینا کنار اومدم باز مشکلاتشون با من تمومی نداره از وقتی رانندگی یاد گرفتم از همون موقع شدم راننده شخصی خانوادم اگه خواستن برن دکتر من باید ببرمشون خواهر کنکوریم بخواد کلاس بره جلسه مشاوره بره هر جا دیگه بخواد بره من باید ببرمش برگردونم خواهر بزرگترم خواست بره ارایشگاه یا بازار کار بانکی اگه داشت من باید ببرم عروسی عزا فرقی نداره باید بگم چشم و راه بیفتم اما هیچوقت برای خودم نباید وقت داشته باشم یا کاری کنم تنها تو صف نونوایی باید برم نون بگیرم اما حق ندارم کار شخصی داشته باشم همیشه باید با هم باشیم تنها رفتن فقط مربوط امور دانشگاه هست اونم باید وقتی رفتم زود خودمو برسونم خونه تا خانوادم بخاطر نبودم کارشون عقب نیفته اگه یه روز تنها رفتم حتما ازنظرشون یه مشکلی دارم باید بازخواست کنن کجا رفتم بگم پیاده روی میگه دروغ نگو مثل پدرت دروغگویی همیشه دوس داره کنارش بشینم توی خونه چایی بخورم حتی حق اعتراض کردن به وضعم رو ندارم اعتراضی هم باشه یعنی من قدر زحمات نمیدونم یعنی با سختی بزرگم کرد و الان احترامش نمیکنم یعنی کور شدم و زحماتی برام کشید رو نمیبینم نمیدونم دیگه چیکار بکنم هرکاریم بکنم راضی نیستن ازم با اینکه ارشد گرفتم حقوق خصوصی خوندم منو بی عرضه و الاف خطاب میکنه حتی بابت کارای دانشگاه میگن تو میتونی از پایان نامه دفاع کنی چجوری میخای دفاع کنی تو الان چند ساله وکالت قبول نشدی تو از پس کار برنمیای بری سرکار اصلا چه کاری بشین تو خونه درس بخون همه حرفارو نشیده میگیرم ولی باز ول کنم نیستن اخر بحث جایی کشیده میشه چون ازدواج نکردم تا این سن اینجوریم رفتارم اینه احتمالا هم افسردگی گرفتم از نظرشون مادرم هم میگه حسودم با خواهرام حسودی میکنم با خواهرات حسودی نکن خواهرین نمیدونم با چیشون حسودی دارم دیگه تصمیم دارم همیشه پیشش تو خونه بشینم دیگه سر یک میز باهاشون غدا نمیخورم حرفی نمیزنم حتی با قبولی توی وکالت هم میزارم کنار سر کار هم نمیرم با ازدواج هم از این خونه بیرون نمیرم شاید با مرگم بتونم کمکی کنم بتونن مستقل زندگی کنن شاید با این کار وابستگیش کمتر بشه شایدم با نبودم بتونه راحت تر طلاقشو بگیره دیگه منتظر استقلال بچه ها نباشه

    • روانشناس خانواده متخصص سلامت روان هست که تخصصش سلامت روان خانواده هست، به زوج ها و خانواده ها این کمک رو میکنه تا مشکلات عاطفی رفتاری و ارتباطیشون حل بشه.

    • روانشناس خانواده با تک تک افراد خانواده بصورت فردی یا خانودگی و زوجی کار میکنه تا ارتباطشونو باهم بهبود بدن و مشکلاتشون نسبت هم حل بشه

  • اگه در روابط خانوادگیتون با مشکل مواجه هستین، میتونید از روانشناس خانواده استفاده کنین تا مشکلاتتون حل بشه، مشکلاتی از قبیل مشکلات عاطفی، افسردگی، اظطراب، مصرف مواد، طلاق، فرزند خواندگی یا مرگ عزیزان، مشکلات رفتاری کودکان و نوجوانان، مشکلات ارتباطی و اختلافات..

  • معیار های خیلی مهمی باید در نظر بگیرین، مثل رزومه و رضایت بیماران و مدارک معتبر تخصصی،
    و دکتر شیرین ولی زاده متخصصی خیلی خوب با مدارکی معتبر و تخصصی هست ، و شما میتونید به صورت حضوری به مطب ایشون مراجعه کنید، و حتی اگر دور هستین بصورت انلاین و تلفنی با ایشون در ارتباط باشین

  • بستگی به مشکلات خانواده داره، مشکل و نیاز های هر خانواده متفاوت هست، جلسات روانشاسی خانواده معمولا هر هفته هست، و یک ساعت یا حدود یک ساعت هر جلسه طول میکشه

  • بیمه درمانی داشته باشیم هزینه جلسات روانشناسی خانواده رو چقدر پوشش میده؟

    • تحقیقات ثابت کرده روانشناسی خانواده میتونه توی حل مشکلات ارتباطی،عاطفی و رفتاری خانواده ها تاثیر خوبی بگذاره، و باعث بهبود ارتباطات افراد خانواده و زوج ها، کاهش مشکلات رفتاری نوجوانان و کودکان و مشکلات مربوطه بشه

    • مشارکت و همکاری نداشتن اعضای خانواده با روانشناس ، صداقت و اعتماد نداشتن به روانشناس، اهداف درمانی مشخص نداشتن

    • به درمانتون متعهد باشید، در جلساتتون حضور و مشارکت فعال داشته باشید، راه حل های گفته شده رو انجام بدید

    • طیف گسترده ای از خدمات هست که روانشناس خانواده ارائه میده، مثلا درمان فردی ، زوج درمانی، خانواده درمانی،مشاوره ی ازدواج و خانواده ، اموزش های مهارت های زندگی.

  • از سری تکنیک های روانشناسی خانواده ای استفاده میکنه که باعث میشه افراد خانواده با استرس و اضطراب مقابله کنن، ارتباط خودشونو بهبود بدن، مشکلات رفتاری و هیجانیشونو حل کنن، اختلافات خودشونو حل کنن، روابط سالم تری باهم داشته باشن

  • بله، مشاوره با روانشناس خانواده محرمانه هست، اطلاعات مراجعان محرمانه خواهد ماند.

    • اگر که روانشناس خانواده صلاحیت های لازم علمی و انسانی رو نداشته باشه مضر هست ، یا اگر فرد با روانشناس ارتباط برقرار نکنه ممکنه مضر باشه،
      دکتر ولی زاده در عین صلاحیت های علمی لازم و تخصصی انسانی شریف هستن و ارتباط گرم و خوبی هم با افراد برقرار میکنن.

    • روانشناس خانواده با رواندرمانی زوجین میتونه مشکلات ارتباطی، اختلافاتشون باهم، کمبود اعتماد به نفسشون، ضعف در ابراز علاقه و غیره رو کمک کنه تا با همکاری زوجین حل بشن

    • اینکه اعضای خانواده بتونن باهم مشکلاتشونو حل کنن، افزایش اعتماد بنفسشون در خانواده، روابط بهتر و خوبتر باهم، حل مشکلات رفتاری و هیجانی و تنش در خانواده

    • اگه با مشکلاتی مانند مشکلات رفتاری هیجانی احساسی در اعضای خانواده حتی یک نفر، مشکلات ارتباطی در روابطتون، مشکلات خانوادگی در خانواده مواجه هستید بهتر هست نادیده نگیرید و به مشاوره مراجعه کنید

    • باید به شما گوش کنه و به احساساتتون احترام بگذاره، به شما کمک کنه تا درک بهتری از خودتون و دیگران پیدا کنین، بهتون کمک کنه تا مشکلاتتونو حل کنین، بهتون کمک کنه تا مهارت های ارتباطیتونو بهبود بدین.

    • یک روانشناس خانواده به اشخاص ، خانواده ها و اشخاص زیادی کمک میکنه، با این حال مهمه که بدونید روانشناس خانواده یک متخصص هست و نمیتونه همه ی مشکلات رو حل کنه، اما با همکاری دوطرفه بین افراد و روانشناس ، حل مشکلات بهتر و موثر خواهد بود

    • روانشناس خانواده کمک میکنه تا زوجین درک بهتری از دلایل طلاق داشته باشن، کمک میکنه تا احساسات خودشونو در مورد طلاق مدیریت کنن، کمک میکنه تا اختلافاتشونو حل کنن، کمک میکنه تا مسایل مالی و مسایل فرزندانشونو نیز حل کنن

    • روانشناس به والدین کمک میکنه تا نیازهای فرزندانشونو بهتر درک کنن، کمک به والدین میکنه تا با فرزندانشون موثرتر ارتباط برقرار کنن، کمک به والدین میکنه تا رفتارهای چالش برانگیز فرزندانشونو بهتر مدیریت کنن

  • روانشناس خانواده به خانواده هایی که مشکلات ارتباطی باهم دارن چه کمکی میکند؟

    • به اعضای خانواده کمک میکنه تا نحوه ی گوش دادن به هم دیگر رو یاد بگیرن برای حل مشکلاتشون ، به اعضای خانواده کمک میکنه تا احساساتشونو به طور سالم بیان کنن ، و اختلافاتشونو به طور مسالمت امیز حل کنن.

    • برای تبدیل شدن به پدرمادری بهتر باید خیلی از مواد رو رعایت کنید تا صفات یک پدر مادر خوب رو کسب کنید، با دکتر ولی زاده شما به پدرمادری خوب تر و شایسته تری تبدیل میشین، برای مشاوره میتونید به مطبشون مراجعه یا تماس تلفنی برقرار کنین.

    • موضوعات مختلفی مثل نحوه ی برقرای ارتباط در خانواده ، رابطه ی والدین و فرزندان ، تعارض های زوجین ، تربیت فرزندان، خشونت در خانه و موارد مربوطه

    • خیلی مهمه ، چون باعث فهم همدیگه در خانواده ، و نحوه ی ارتباط با هر عضو میشه،
      و دلیل بسیاری از مشکلات و مسایل رفتاری و عاطفی در کودکان و بزرگسالان ریشه در خانواده داره.

  • چجور روش هایی از سمت روانشناس خانواده برای حل مشکلات خانوادگی استفاده میشه؟

    • روانشناس خانواده از روش های مختلفی برای حل مشکلات روانشناسی خانواده استفاده میکنه،
      مثل مشاوره ی خانواده ، بازی درمانی برای کودکان، مشاوره های زوجین، درمان شناختی و رفتاری ، مهارت های ارتباطی و تمرینات خاص و..

    • نه، روانشناس خانواده با همه ی اعضای خانواده مواجه هست و باهاشون کار میکنه مثل والدین و فرزندانشون

    • در زمانی که تعارضات در خانواده طولانی مدت و اختلافات بین زوج ها زیاد بشه، مشکلات عاطفی و رفتاری در فرزندان، مشکلات در روابط اعضای خانواده ، و زمانی که بیماری فراگیر یا از دست دادن عزیز در خانواده اتفاق بیوفته

  • ایا مشاوره با یک روانشناس خانواده میتونه به بهبود روابط بین زوجین کمکی کنه؟

    • بله ، برای حل اختلافات زوجین ، مشاوره با روانشناس خانواده موثر بوده و میتونه به زوج ها کمک کنه تا روابطشونو قوی کنن

    • بله عمل کردن به مشاوره ها و انجام تمرینات روانشناس خانواده میتونه به هر فردی کمک کنه تا به فردی خوب تبدیل بشه

    • درک نکردن این مسایل مهم، باعث سوتفاهم ها و تعارضات فراوان در خانواده میشه ، حتی ممکنه به جدایی و مشکلات روانی و عاطفی و شخصی و اجتماعی ختم بشه

    • نظریه سیستم‌ها به این دلیل در روانشناسی خانواده مورد استفاده قرار می‌گیرد که خانواده به عنوان یک واحد کلی مورد مطالعه قرار گرفته و به عنوان یک سیستم پیچیده با تعاملات بین افراد و زیرسیستم‌ها به شناخته می‌شود. این تمرکز بر سیستم بین فردی، به معنای تأثیر روابط خانوادگی بر فرد و برعکس، نقش مهمی در درک و حل مشکلات خانوادگی و ارتقاء سلامت روانی افراد دارد.

    • در روانشناسی خانواده، روانشناسان با استفاده از روش‌های مختلفی، از جمله مشاوره، درمان و آموزش، به افراد کمک می‌کنند تا مشکلات خانوادگی را شناسایی کرده و بهبود آنها را تحقق بخشند. این روش‌ها معمولاً بر پایه اصول نظریه سیستم‌ها و تأثیر روابط خانوادگی بر رفتار و روانشناسی افراد تأکید دارند.

    • ارتباطات خانوادگی: بررسی کیفیت ارتباطات میان اعضای خانواده و نقش آن در سلامت روانی افراد.
      تعارض‌ها و مسائل خانوادگی: شناسایی و مدیریت تعارض‌ها و مشکلات خانوادگی که ممکن است به اختلالات روانی منجر شوند.
      رهبری و نقش والدین: بررسی نقش والدین در تعیین سبک‌های رهبری خانواده و تأثیر آن بر فرزندان.
      توسعه کودکان و نوجوانان: مطالعه فرآیندهای رشد و توسعه کودکان و نوجوانان در محیط خانواده و تأثیر آن بر شخصیت و روانشناسی آنها.
      اعتیاد و مشکلات رفتاری: بررسی عوامل خانوادگی مؤثر بر ایجاد اعتیاد و مشکلات رفتاری در افراد.
      مشاوره و درمان خانواده: استفاده از روش‌های مختلف مشاوره و درمان برای بهبود روابط خانوادگی و حل مشکلات.
      مدیریت استرس و خشم: آموزش راه‌های مدیریت استرس و خشم در محیط خانواده.

    • در مشاوره خانواده، مشاوران با خانواده به صورت گروهی یا فردی دیدار می‌کنند و در فرایند مشاوره با مشکلات و نیازهای خانواده برای بهبود روابط آنها کار می‌کنند. این مشاوره می‌تواند شامل شناخت بهتر خانواده، تعاملات مثبت‌تر، حل اعتراض ها و مدیریت تغییرات باشد. درمان خانواده نیز به صورت فعالیت‌های مختلفی از جمله مداخله در تعارض‌های خانوادگی، بهبود ارتباطات خانوادگی، و تقویت شبکه اجتماعی خانواده می‌پردازد. این نوع درمان به منظور تحقق هدف‌های مشخص‌تری در بهبود روابط خانوادگی انجام می‌شود.

    • تخصص و تحصیلات: دکتر روانشناس و مشاور خانواده باید دارای تحصیلات و تخصص مناسب در زمینه روانشناسی و روان‌درمانی با تمرکز بر روانشناسی خانواده باشد. این شامل کسب درجه دکترا یا مدرک تخصصی مرتبط می‌شود.
      تجربه کاری: تجربه کاری به عنوان روانشناس و مشاور خانواده اهمیت زیادی دارد. تجربه کار با خانواده‌های مختلف و مشکلات متنوع می‌تواند به کسب مهارت‌ها و تجربیات ارزشمند در این زمینه کمک کند.
      ارتباطات موثر: مشاور خانواده باید توانایی برقراری ارتباط موثر و مهارت‌های خوب ارتباطی را داشته باشد. این شامل گوش کردن فعال، انتقال احساسات و احترام به نیازها و مسائل خانواده‌ها می‌شود.
      تحلیل و تشخیص: دکتر روانشناس و مشاور خانواده باید توانایی تحلیل و تشخیص مسائل و مشکلات خانوادگی را داشته باشد. این شامل شناخت درست از روابط خانوادگی، مدل‌های روانشناختی و نظریه‌های مرتبط با روانشناسی خانواده می‌شود.
      مهارت‌های حل مسئله: مشاور خانواده باید مهارت‌های حل مسئله و مدیریت تعارض‌ها را در اختیار داشته باشد. او باید بتواند به خانواده‌ها کمک کند تا بهترین راه‌حل‌ها را برای مشکلاتشان پیدا کنند.
      احترام به تفاوت‌ها: دکتر روانشناس و مشاور خانواده باید احترام به تفاوت‌ها و تنوع‌ها در خانواده‌ها داشته باشد و نگرش منصفانه و بی‌طرفانه به مسائل را نشان دهد.
      مهارت‌های آموزشی: مشاور خانواده باید بتواند مهارت‌های آموزشی را به خانواده‌ها انتقال دهد تا آنها بتوانند مسائل خود را به طور مستقل مدیریت کنند.
      انعطاف‌پذیری و همدلی: دکتر روانشناس و مشاور خانواده باید انعطاف‌پذیر باشد و توانایی همدلی با خانواده‌ها را داشته باشد. این ویژگی‌ها به ایجاد ارتباط مثبت و اعتماد با مشاور کمک می‌کنند.
      حفظ حریم خصوصی: مشاور خانواده باید حفظ حریم خصوصی و محرمانگی مشتریان را رعایت کند و اطلاعات محرمانه را محافظت کند.

    • روابط خانوادگی، به عنوان یکی از مهمترین موضوعاتی که در زندگی هر فرد تأثیرگذار است، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به عنوان یک حوزه مطالعاتی، روانشناسی خانواده با تمرکز بر پویایی‌های روابط خانوادگی، به بهبود روابط خانوادگی و پیشگیری از بروز مشکلات آنها کمک می کند.

    • سلام عزیزم
      روانشناس خانواده باید به این نکات حتما توجه داشته باشه : 1 – الگو های ارتباطی 2 – تاثسر محیط خانواده بر رشد فردی 3 – نقش پدر و مادر در خانواده 4 – انواع خانواده (هر خانواده معیارها و ارزش های متفاوتی داره)

    • مشاوره ی خانواده در طیف بزرگی از مشکلات خانواده ، میتونه به اعضای خانواده کمک کنه،
      مثل مشکلات عاطفی یا رفتاری در فرزندانتان، مشکلات تربیتی،سلامتی،مالی، بیماری یا از دست دادن عضو خانواده، مشکلات ارتباطی در روابط زوج ها

    • اگه که شما و یا اعضای خانواده ی شما با یک سری از مشکلاتی که در خانواده بین اعضای خانواده پیش میاید رو به رو هستید، و باعث ترس و ناراحتی و ناامیدی و استرس در شما میشود ، مشاور خانواده انتخاب مفیدی است.

    • مشاور خانواده به اعضای خانواده کمک میکنه تا مشکلاتشونو بهتر درک کنن و راهکار هایی برای حل مشکلاتشون پیدا کنن، ارتباطات خودشونو باهم بهتر کنن و از مشکلات و استرس و ناراحتی های پیش امده را حل کنند

    • تعداد جلسات مشاوره ی خانواده به نوع، شدت، و تعداد مشکلات در خانواده بستگی داره،
      بعضی مشکلات ممکنه یک یا چند جلسه زمان ببره، اما مشکلاتی هم ممکنه بیشتر زمان ببرن تا حل بشن

  • من با پدرم دارای مشکلات شخصی هستم، چه مشکلات کوچک ، چه مشکلاتی بزرگ ، و ازین وضع هم ناراحتم، شما میتونید کمک کنید به ما؟؟

    • این مشکلی شایع بین پدر و فرزندان هست، فرزندان باید با محبت و احترام برخورد و صحبت با والدین داشته باشند و در عین حال والدین و فرزندان میتوانند برای حل مشکلات و چالش های بین یکدیگر، با دکتر شیرین ولی زاده در ارتباط باشند.

    • بله دکتر ولی زاده میتونن با ریشه یابی از مشکل ارتباطی شدید بین اعضای خانواده، به حل مشکل حاد انها بپردازند

    • بله، اما مشکلات بی دلیل بوجود نمیایند که بیهوده باشند، اگر علت ها و ریشه های مشکل فرزندتون حل بشوند، فرزندتون بهبود میابد.شما با دکتر ولی زاده میتونید در تماس باشین و راهنمایی بیشتری دریافت کنید

    • مشاور خانواده به شما و فرزندتون کمک میکنه تا با مشکلات طلاق کنار بیایید و بهتر زندگی کنین،.شما با دکتر ولی زاده میتونید در تماس باشین و راهنمایی بیشتری دریافت کنید

    • تنبلی دارای دلایل مختلفی است که نیاز به ریشه یابی و یافتن دلایل تنبلی و سرکار نرفتن است، مثلا یک دلیل این است که اگر صمیمیت و عشق بین زوجین بیشتر شود ، شوهر هم از تنبلی هم بیرون میاید.

  • کامنتارو خوندم ، عزیزان مشاوره ی خانواده خیلی خوبه، یک راه ارزشمندیه که برای بهبود روابط و سلامت خانواده مفید هست،شما با دکتر ولی زاده میتونید در تماس باشین و راهنمایی بیشتری دریافت کنید..

    • ازتون ممنونیم دکتر ولی زاده بابت زحمات و امکاناتی که فراهم کردید و برای بهبود روابط بین خانواده هم مشاوره خانواده میدین

    • هر چقدر هم که ما خانه و خانواده خود را از گزند حوادث در امان نگه داریم، باز هم مسائل بسیاری وجود دارند که بنیان آن را تهدید می‌کنند. گاهی یک رابطه به آرامی رو به تخریب می‌رود و اعضای خانواده از آن بی‌خبر هستند. آن زمان است که خانواده به جای آن که یک مکان امن و آرام برای از بین بردن دغدغه‌های زندگی روزانه باشد، تبدیل به مکانی می‌شود که همه اعضا از آن فراری هستند. در این گونه مواقع، نقش یک متخصص روانشناس خانواده، بیش از پیش پر رنگ می‌شود. چرا که او می‌تواند با دانش و تجربه خویش، ریشه مسائل به وجود آمده را پیدا کرده و یک راه حل منطقی برای آن‌ها ارائه دهد. خانم دکتر شیرین ولی زاده، یکی از بهترین رواشناسانی است که در این زمینه، می‌تواند به شما کمک کند.

    • آن زمان که اعضای خانواده از همدیگر دور می‌شوند و به جای دلگرمی دادن و عشق ورزیدن به همدیگر، از هم دور و دورتر می‌شوند، ای کاش بپذیریم که برخی از مسائل را نمی‌توانیم به تنهایی حل کنیم و باید از یک فرد راه بلد و با تجربه که در این زمینه تخصص‌های فراوانی دارد کمک بگیریم و از مشکلات بیشتر و عمیق تر جلوگیری کنی، یک روانشناس و مشاوره خانواده خوب مانند دکتر شیرین به ما کمک می‌کند تا نکات مثبت رابطه خود را ببینیم، آن را با عمق وجود بپذیریم و برای مشکلات به وجود آمده، راه حلی منطقی پیدا کنیم.

    • اگر رابطه‌ای که میان اعضای خانواده وجود داشت، دیگر آن کیفیت قبل را ندارد.
      اگر مشکلات و تعارضاتی میان اعضای خانواده به وجود آمده که اعصاب و روان شما را همواره درگیر کرده است.
      اگر به عنوان پدر و مادر نمی‌توانید رهبری خانواده را به عهده بگیرید در زمینه ارتباط با فرزندان خود با مشکلات متعددی مواجه هستید.
      اگر فرزندان شما به دوران نوجوانی رسیده‌اند و با تغییر شخصیت آن‌ها، ارتباط شما دستخوش تغییرات ناخوشایندی شده است.
      اگر به عنوان زن و شوهر، احساس می‌کنید که دیگر آن گرما، عشق، محبت و احترام گذشته میان شما وجود ندارد و در حال دور شدن از همدیگر هستید.
      اگر یک یا چند نفر از اعضای خانواده دچار اعتیاد شده‌اند و شما نمی‌دانید که باید چه کنید؟
      اگر شما یا یکی از اعضای خانواده، دچار خشم و استرس زیادی می‌شوید و این خشم، بر محیط خانواده اثر می‌گذارد.

    • 1-بررسی مشکلات خانواده و ریشه آن‌ها
      2-تعیین اهداف درمانی
      3-ارائه راهکارهای درمانی مناسب
      4-پیگیری درمان
      5-آموزش مهارت‌های خانوادگی

    • هر چند تمامی مشکلاتی که در خانواده داریم، کاملاً عیان و آشکار هستند، اما برخی از آن‌ها ریشه‌های عمیق و نهانی دارند.برای آن که بتوانیم همواره خانواده خود را امن و آرام نگه داریم، باید به موقع مشکلات آن را شناسایی کرده و با کمک یک روانشناس خانواده آن‌ها را برطرف کنیم، یک روانشناس خانواده، با اعضای خانواده صحبت کرده و با انجام تست‌ها و سایر ابزارهای تشخیصی که در دسترس خود دارد، ریشه اصلی مشکلات را کشف می کند.

    • رفع مسائل و مشکلاتی که در خانواده به وجود آمده‌اند، بدون وجود یک هدف درمانی امکان پذیر نیست. یک روانشناس و مشاور خانواده، برای آن که مطمئن شود روند حل مشکلات در مسیر خوبی پیش خواهد رفت، اهداف مشخصی را برای اعضای خانواده تعیین می‌کند. تا زمان رسیدن به آن هدف نیز، دست از تلاش و پیگیری بر نمی‌دارد. یک روانشناس خانواده با تعیین اهداف مشخصی به اعضای خانواده کمک میکند تا مشکلات خانوادگیشان حل شود.

    • پس از آن که علت و ریشه اصلی مشکلات خانواده کشف شد، نوبت به ارائه راهکارهای درمانی برای آن می‌رسد. یک متخصص روانشناس خانواده به سبب سال‌ها دانش و تخصصی که در این زمینه به دست آورده است، می‌تواند بهترین راهکارها را برای حل مسائل خانواده ارائه نماید. او با اعضای خانواده مشاوره نموده و درمان‌های لازم را به آن‌ها ارائه می‌دهد. همچنین به صورت مداوم در پی یافتن راه حل‌های جدید است و در این زمینه تحقیقات فراوانی می‌کند.

    • طول مدت درمان و حل مشکلات خانواده به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما یک روانشناس خانواده، به خوبی می‌داند که درمان مقطعی کافی نیست و باید تا حل شدن تمامی مشکلات و مسائل خانواده، درمان پیگیری شود. بنابراین همواره با اعضای خانواده‌ای که تحت درمان او هستند در ارتباط است و مسائل و مشکلات آن‌ها را تا زمان برطرف شدن رصد می‌کند. این موضوع به اعضای خانواده کمک می‌کند تا در پیشرفت و درمان خود، پایدار باشند.

    • هر چند بسیاری از مسائل و مشکلات خانواده، با مراجعه به روانشناس و مشاوره خانواده کاملاً قابل درمان هستند، اما برخی از مهارت‌ها وجود دارند که باید آن‌ها را آموخت، چون بلد نبودن آنها باعث ایجاد مشکلات میشود. بنابراین یک روانشناس خوب خانواده، نه تنها در تمامی مسیر درمان در کنار مراجعان خود می‌ماند، بلکه مهارت‌های خانوادگی را نیز به آن‌ها آموزش می‌دهد. مثلا او به اعضای خانواده می‌آموزد که چگونه یک ارتباط موثر با همدیگر برقرار کنند؟ چگونه اختلافات خود را حل کنند و خشم و اضطراب خود را کنترل نمایند.

  • چجوری متوجه بشیم که لازم و ضروری هست تا به روانشناس خانواده مراجعه کنیم؟؟

    • موقعیت‌هایی در زندگی وجود دارند که با قرار گرفتن در آن‌ها، باید هر چه زودتر با یک دکتر روانشناس و مشاور خانواده خوب صحبت کنید.
      موقعیت هایی مانند :
      1- خانواده گسسته
      2- اعتیاد
      3- جدایی
      4- ازدواج مجدد
      5- احساس تنهایی
      6- خیانت

    • ممکن است متوجه شده باشید که خانواده شما در مرز گسستگی و از هم پاشیدن است. مثلا شاید دیگر مانند قبل با همدیگر صحبت نمی‌کنید و از عشق و محبت همیشگی خبری نیست. کودکان و نوجوانان شما، دیگر مشکلاتشان را با شما در میان نمی‌گذارند. همسر شما، به بررسی صفحات مجازی خود بیش از صحبت با شما اهمیت می‌دهد. همواره ترس این را دارید که همسر شما، با جنس مخالف ارتباط داشته باشد و این موضوع، مانند یک موریانه شما را از درون می‌خورد. یک روانشناس خانواده، کسی است که به شما کمک می‌کند این گسستگی را درست کنید و دوباره یک ارتباط عمیق با اعضای خانواده خود برقرار کنید

    • بله، همه ما به خوبی می‌دانیم که اعتیاد، یک بلای خانمان سوز است که ریشه و بنای خانواده را می‌سوزاند و نابود می‌کند. هر چند اعتیاد به فرد مصرف کننده آسیب‌های بی‌شماری می‌زند، اما ترکش‌های اعتیاد به تک تک اعضای خانواده اصابت کرده و آن‌ها را از نظر روحی و روانی، در وضعیت بدی قرار می‌دهد. در این زمینه نیز مراجعه به روانشناس خانواده بی تاثیر نیست؛ او می‌تواند ریشه اصلی سوء مصرف الکل و مواد مخدر را کشف کرده و راهکارهای خوبی در این زمینه به خانواده‌ها ارائه دهد.

    • بله قطعا، گاهی اوقات زوجین تصمیم می‌گیرند که به هر دلیلی به زندگی مشترک خود پایان دارند. اگر شما نیز جزو این دسته از عزیزان هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم قبل از انجام هر کاری، این موضوع را با یک روانشناس خانواده در میان بگذارید. شاید او راهکارهایی داشته باشد که بتوان از طریق انجام آن‌ها، زندگی مشترک را نجات داد و کار را به طلاق و جدایی نرساند. همچنین او می‌تواند در مورد طلاق و آسیب هایی که پس از آن با خود به همراه می‌آورد، موارد مهمی را با شما در میان بگذارد.

    • بله ، در برخی از موارد دو نفر که قبلاً طلاق و جدایی را تجربه کرده‌اند، تصمیم می‌گیرند که زندگی مشترکی را با همدیگر آغاز کنند. یکی شدن دو خانواده، چالش‌های فراوانی را با خود به همراه می‌آورد. ( به خصوص اگر زن و مرد، صاحب فرزند یا فرزندانی باشند) آغاز یک زندگی دوباره، با شخصی که پیش از این جدایی را تجربه کرده و فرزند یا فرزندانی دارد، بدون شک کار آسانی نیست. یک روانشناس خانواده، بهترین کسی است که در این مسیر، می‌تواند با شما همراه شده و آگاهی‌های لازم را در اختیار شما قرار دهد.

    • بله، شاید باور نکنید اما احساس تنهایی، یکی از هشدارها و زنگ خطرهایی است که اگر در خانواده شما به صدا در آمده است، باید آن را کاملاً جدی بگیرید. خانواده به معنای با هم بودن است؛ همه ما خانواده را به سبب گرما و صمیمیتی که میان اعضای آن موج می‌زند می‌شناسیم و دوست داریم. حال اگر یکی یا چند نفر از اعضای خانواده احساس تنهایی کنند و به مرور زمان از سایر اعضا فاصله بگیرند، باید نگران بود. البته این که یک فرد حتی با وجود داشتن خانواده، گاهی نیاز به تنهایی دارد، کاملاً عادی است. اما اگر این احساس، همواره در او وجود داشته باشد و باعث فاصله گرفتن او از خانواده شود، باید هر چه زودتر برای درمان آن اقدام کرد.

    • خیانت یکی از مهم‌ترین و دردناک‌ترین موضوعاتی است که این روزها برخی از خانواده‌ها با آن روبرو هستند. فردی که خیانت دیده، همواره با احساس بی ارزشی روبروست؛ زخمی در قلب او به وجود آمده است که به این راحتی التیام پیدا نمی‌کند. شاید زوجین هرگز نتوانند همدیگر را ببخشند و زندگی خود را مانند قبل بسازند و ادامه دهند. دامنه خیانت به قدری گسترده است که تک تک اعضای خانواده را درگیر نموده و مانند یک زلزله، پایه‌های خانواده را می لرزاند. در چنین شرایطی، مراجعه به یک روانشناس خانواده بیش از پیش احساس می‌شود.

    • اگر شما به دنبال یک روانشناس خانواده خوب هستید، بیانگر این است که چقدر برای خانواده خود ارزش قائل هستید. این که شما تصمیم گرفته‌اید برای نجات زندگی و خانواده خود، از یک فرد حرفه‌ای و متخصص کمک بگیرید، خبر بسیار خوبی است. شما اولین قدم را برای پابرجا نگه داشتن خانواده خود برداشته‌اید و قطعاً در این زمینه موفق می‌شوید. نگران نباشید؛ مشاوران و روانشناسان برجسته‌ای در کنار شما خواهند بود که یکی از آن‌ها، خانم دکتر شیرین ولی زاده است. برای دریافت وقت مشاوره با ایشان، با مرکز تخصصی زندگی شیرین تماس گرفته و نوبت خود را با ایشان رزرو نمایید. ما به شما قول می‌دهیم هر مشکلی که در حال حاضر در خانواده خود با آن دست و پنجه نرم می‌کنید، از طریق بهترین دکتر روانشناس و مشاور خانواده، قابل حل است. در نهایت برای تک تک شما عزیزان، آرزوی خانواده‌ای استوار، شاد و پر محبت را داریم.

  • بجای مشاور خانواده با اعضای خانواده یا دوست و اشنا هم میتونیم درباره ی مشکلات خانوادگیمون صحبت کنیم؟

    • برخی از این مسائل ساده هستند و می‌توانیم با کمک سایر اعضای خانواده آن را حل کنیم. اما گاهی این مشکلات به قدری سخت و بغرنج می‌شوند که حل آن‌ها، کار روانشناس خانواده است.شاید شما نیز در مواقعی که مشکلات زندگی لاینحل به نظر می‌رسند، به روانشناس خانواده فکر کرده باشید. یک روانشناس خانواده به ما کمک می‌کند تا ریشه اصلی مشکلات خود را در خانواده پیدا کنیم، آن را بپذریم و برای حل آن تلاش کنیم. گمان نکنید که دوست و آشنا می‌توانند مشاوران خوبی برای مشکلات خانوادگی ما به شمار روند. بسیاری از آن‌ها، با راهنمایی‌های غلط خود، باعث بدتر شدن اوضاع می‌شوند. بهتر است اجازه ندهید مسائل و مشکلاتی که در خانواده خود دارید، از خانه شما بیرون بروند. در عوض سعی کنید بهترین روانشناس خانواده را در شهر خود پیدا کرده و به او مراجعه کنید.روانشناسی خانواده، یکی از شاخه‌های اصلی علم روانشناسی است که به صورت مترکز بر روی روابط، عواطف، افکار و احساسات زوج‌ها و خانواده‌ها متمرکز است.

    • مشکلات رفتاری کودکان
      خیانت یکی از زوجین یا هر دوی آن‌ها
      سوء مصرف مواد مخدر
      مسائل و مشکلات جنسی
      اختلاف نظر‌هایی که در خانواده وجود دارند
      فاصله‌ای که میان اعضای خانواده به وجود آمده است
      احساساتی مانند خشم، ترس، نگرانی، استرس و اضطراب
      مشاوره‌های قبل از ازدواج
      مشاوره طلاق و جدایی

    • یک روانشناس خوب خانواده، ارتباط بسیار خوبی با مراجع خود برقرار می‌کند. بدون این که او را قضاوت کند، به تمامی صحبت‌های او گوش کرده و در صورت لزوم، سوالاتی را مطرح خواهد نمود.
      اگر ما مشکلات خود را با دوستان و آشنایان خود در میان بگذاریم، همیشه نگران فاش شدن اسرار زندگی خود خواهیم بود. اما یک روانشناس خانواده، همیشه رازدار بیمار خویش است و شما می‌توانید تمامی مسائل ریز و درشت خود را با او در میان بگذارید.
      بسیاری از ما زمانی که با یک روانشناس یا مشاور صحبت می‌کنیم، انتظار داریم ما را درک کرده و با ما همدلی کند. یک روانشناس خوب با تمام وجود بیمار خود را درک نموده و به او کمک می‌کند تا به زندگی عادی و معمولی خود بازگردد.
      یک روانشناس خانواده ماهر، به زوجین و سایر اعضای خانواده کمک می‌کند تا راه حلش مشکلات خود را پیدا کنند. سپس برای حل آن‌ها به اعضای خانواده کمک می‌کند و تمامی تجربیات خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.
      بسیاری از افرادی که به روانشناس خانواده مراجعه می‌کنند، برای حل مشکلات خود دچار سردرگمی شده‌اند. یک روانشناس ماهر و با تجربه، از توانایی رهبری برخوردار است. او به خوبی می‌داند خانواده را به کدام سمت و سو حرکت دهد تا از تند باد حوادث آسیب نبینند.
      پس از آن که مشکلات خانوادگی مراجعان تا حدودی حل شد، یک روانشناس متعهد و آگاه، پیگیر وضعیت مراجع خود خواهد بود. او تا زمانی که مطمئن نشود بیمار خود به ساحل نجات رسیده و دوباره عشق و آرامش در خانواده او حاکم شده است، بیمار خود را رها نمی‌کند.

    • بله، روانشناس خانواده برای حل مشکلات خانوادگی که بین اعضای خانواده ایجاد میشود آموزش و تعلیم دیده است، و برای بهبود روابط اعضای خانواه با یکدیگر و حل مشکلاتشان، از روش ها و تکینیک های درمانی بخصوصی استفاده میکند.

    • بله ، روانشناس خانواده میتواند مشاوره ی طلاق، مشاوره ی قبل ازدواج، مشاوره ازدواج و خانواده، درمان اختلالات روانی بزرگسالان، درمان مشکلات ارتباطی در خانواده، و درمان مشکلات رفتاری کودکان و نوجوانان را نیز انجام دهد.

    • بله میتوانید، مشکلات زناشویی جزو مشکلاتی است که روانشناس خانواده میتواند برای حل این مشکلات به زوجین کمک کند و مشاوره دهد.

    • پیدا کردن روانشناس خانواده خوب، نیاز به بررسی و تحقیق، و در نظر گرفتن معیارهایی استاندارد دارد.
      یکی از این افرادی که سال‌هاست به عنوان روانشناس خانواده در این حوزه به فعالیت مشغول است، خانم دکتر شیرین ولی زاده است. شما می‌توانید با مراجعه به مرکز تخصصی زندگی شیرین، گرما و محبت خانواده خود را دوباره به آن بازگردانید. با ما همراه باشید تا در مورد روانشناس خانواده و خدماتی که به شما ارائه می‌دهد، بیشتر برایتان بگوییم.

    • روانشناس خانواده مخصوص کسانی است که در زندگی مشکلات طلاق یا مشکلات زناشویی دارند، اختلالات روانی در سنین بزرگسالی یا مشکلات رفتاری در کودکی و نوجوانی دارند، همچنین هر عضوی که مشکلات ارتباطی در خانواده دارد.

    • نگران نباشید، یک روانشناس خانواده خوب، فردی مهربان است که برای حل مشکلات خانوداگی شما میکوشد، و در اولین جلسه برای بررسی مشکلات شما، از شما اطلاعاتی اولیه درباره ی شما و خانواده تان جمع میکند، و همچنین از مشکلاتی که بین شما و اعضای خانواده تان وجود دارد میپرسد.

  • اگه وقتمون در طول روز محدود باشه، بازم میتونیم به روانشناس خانواده مراجعه کنیم؟

    • بله، معمولا تایم جلسات مشاوره ی خانواده حدود یک ساعت زمان میبرد، ولی تعداد جلسات به نوع مشکل و شدت مشکل بستگی دارد.
      جهت دریافت اطلاعات بیشتر همچنین مشاوره و روانشناسی حضوری ، تلفنی و یا آنلاین با شماره های زیر تماس بگیرید .

    • هزینه ی مشاوره خانواده به عواملی مختلف بستگی داره، برای اطلاع از هزینه ها لطفا با ما تماس بگیرین.

    • روانشناس خانواده میتونه به شما مشاوره ی طلاق بده، سعی میکنه تا با ریشه یابی مشکلاتتون، به شما کمک کنه تا مشکلاتتون برطرف بشن.

    • بطور معمول روانشناس خانواده دارویی رو تجویز نمیکنه، با رواندرمانی و مشاوره به شما کمک میکنه تا مشکلات خانوادگیتون ریشه یابی و حل بشه.

    • بله، برای تربیت فرزندانتون روانشناس خانواده میتونه به شما کمک کنه، مثلا برای آموزش توانایی های لازم به فرزندان و توانایی حل مسائل، روانشناس خانوداه میتواند به شما و فرزندانتان کمک کند.

  • من بخاطر مشکلات خانوادگی اعتماد بنفسم اسیب دید، روانشناس خانواده میتونه عزت نفس منو برگردونه؟

    • بله، روانشناس خانواده به شما کمک میکنه تا اعتماد بنفستون رو تقویت کنید و باور های مثبت نسبت به خودتان داشته باشید، همچنین کمک میکند تا با رعایت تکنیک هایی بتوانید اعتماد بنفستون بالاتر ببرید.

    • روانشناس خانواده به شما میتونه کمک کنه تا مهارت و توانایی هایی را بیاموزید، عادات بد و اشتباهتون رو ترک کنید، و احساسات و افکارتون رو شناسایی و مدیریت کنید. پس در نتیجه ی مشاوره با روانشناس خانواده، تغییری مثبت در زندگیتان ایجاد میشود.

  • میخوام با خانوادم یک زندگی شادی داشته باشم، اما نمیتونم، روانشناس خانواده میتونه بهم کمک کنه؟

    • بله، روانشناس خانواده سعی میکنه تا با ریشه یابی مشکل خانوادگی شما و ارائه ی راه حل هایی، سعی بر حل مشکلتون کنه، تا شما و اعضای خانواده تان بتوانید باهم در کنار یکدیگر زندگی شادی داشته باشید.

  • متاسفانه از زندگی سالم دور شدم، روانشناس خانواده برای داشتن زندگی سالم، میتونه بهم کمک کنه؟

    • بله، شما میتونید برای داشتن یه زندگی سالم، از روانشناس خانواده کمک بگیرید، روانشناس خانواده میتونه به شما کمک کنه تا در خانواده عضوی خوب و مفید شوید و از داشتن یک زندگی سالم لذت ببرید.

    • 1- حفظ آرامشتان
      2- در میان گذاشتن مسائل حتی کوچک با روانشناس خانواده
      3- نت برداری از حرف های روانشناس خانواده
      4- از صحبت درباره ی افکار و احساساتتون با روانشناس خانواده راحت باشید
      5- از گذشته تان و ضربه هایی که دیدید صحبت کنید

    • برای کمک به خانواده ها، روانشناسان از روش های درمانی مختلفی استفاده میکنن، مانند:

      رفتار درمانی خانواده، حل مسئله بر اساس مشکلات خانواده، روابط خانواده درمانی، رویکرد نقش و ساختار خانواده درمانی، رویکرد راهبردی خانواده درمانی.

    • رفتار درمانی خانواده روشیه که بر تغییر رفتار هر عضو خانواده متمرکز هست، این روش با نام family behavior therapy هم شناخته میشه.

    • روابط خانواده درمانی روش درمانی هست که بر روابط بین هر عضو خانواده متمرکز هست، این روش با نام family systems therapy هم شناخته میشه.

    • رویکرد ساختاری خانواده درمانی روش درمانی هست که بر ساختار خانواده و نقش های اعضای خانواده متمرکز هست، این روش با نام structural family therapy هم شناخته میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *