0تا 100 تاثیر بارداری بر میل جنسی(موارد منع و ….)

تاثیر بارداری بر میل جنسی

رابطه جنسی و نزدیکی در بارداری یکی از دغدغه های مادران در دوران بارداری می باشد. بسیاری از مادران و پدران فکر می‌کنند که رابطه زناشویی در این دوره ممکن است خطرناک باشد اما طبق توصیه‌های پزشکان، اگر مادر باردار در وضعیت بارداری پرخطر نباشد، می‌تواند به راحتی و بدون هیچ‌گونه نگرانی، رابطه جنسی خود را با همسرش در تمام مراحل بارداری حفظ کند.

این اقدام به ضرر مادر باردار و جنین نیست، بلکه از فواید بسیاری برخوردار است و به بهبود سلامت مادر باردار و جنین کمک می‌کند، همچنین باعث حفظ صمیمیت و انسجام خانوادگی می‌شود.

میل و رابطه در بارداری ممکن است موجب سوالات و تغییرات زیادی در زندگی زناشویی مادران باردار شود. یک فرد باردار باید از این تغییرات آگاه باشد و با مطالعه مقالات مفید، اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کند.

بعضی از بانوان به دلیل افزایش میزان هورمون‌های بارداری مانند پروژسترون و استروژن در بدن، و افزایش جریان خون در سینه‌ها و اندام تناسلی در دوران بارداری، بیشتر از گذشته حساس می‌شوند.

حتی بعضی از آنها ممکن است اولین ارگاسم خود را در این دوره تجربه کرده و احتمال دارد به ارگاسم چندباره برسند. این ممکن است به دلیل افزایش جریان خون یا استفاده از روش‌های متفاوت و تحریک مستقیم کلیتوریس باشد. همچنین در این دوره، میزان ترشحات واژینال افزایش می‌یابد، اما تغییرات هورمونی می‌تواند تند شدن بو و طعم آن را نیز ایجاد کند.

تماس با زندگی شیرین

رابطه جنسی در سه ماهه اول بارداری

اگرچه در چند ماه ابتدایی بارداری علائم بارداری معمولاً ظاهر نمی‌شود، اما تغییرات قابل توجهی در حال رخ دادن است که ممکن است بر میل و رابطه جنسی شما تأثیر بگذارد. احتمالاً تمایلی به برقراری رابطه جنسی با همسرتان نخواهید داشت زیرا:

1. احساس خستگی شدید به دلیل رشد جنین در بدن شما.
2. رشد پستان‌ها به منظور آماده شدن برای شیردهی که ممکن است باعث دردناک شدن آنها شود، مانند زمان پیش از عادت ماهانه.
3. تهوع و استفراغ.

از طرفی ممکن است واقعاً تمایلات جنسی داشته باشید، اما برخی از عوارض بارداری ممکن است این امر را برای شما محدود کند.

 

رابطه جنسی در سه ماهۀ دوم بارداری

آغاز سه ماهۀ دوم بارداری ممکن است همراه با بازگشت انرژی و پایان تهوع باشد. شما خواهید دید که هورمون‌ها باعث درخشش و نرمی پوست و موی شما می‌شوند، به‌طوری‌که دیگران نیز این تغییرات را متوجه می‌شوند.

این مرحله از بارداری به نام گل کردن شناخته می‌شود، زیرا شکم شما شروع به ظاهر شدن می‌کند و دیگران می‌فهمند که باردارید. بسیاری از زنان از پشت سرگذاشتن سه ماه ابتدایی بارداری و گذر از خطر سقط جنین، لذت می‌برند و این دوره را با آرامش و اعتماد به نفس تجربه می‌کنند.

اما در برخی موارد، این دوره همراه با تهوع یا کاهش میل جنسی است. اگر احساس می‌کنید در این دسته قرار دارید، بهتر است سخت نگیرید و به استراحت و مراقبت از خودتان بپردازید تا به آرامش برسید.

در دومین دورهٔ بارداری، انجام آزمون‌های بارداری مختلف از جمله آمنیوسنتز و نمونه‌برداری از پرزهای جنینی اهمیت دارد. بنابراین، پس از انجام این آزمون‌ها، توصیه می‌شود تا چند روز استراحت کرده و از روابط جنسی خودداری نمایید.

رابطه جنسی در دوره سوم بارداری

رابطه جنسی در دوره سوم بارداری

در دورهٔ سوم بارداری و همچنین در ماه نهم، به دلیل بزرگ‌تر شدن رحم و وزن اضافی که حمل می‌کنید، ممکن است احساس خستگی و ناخوشایندی در بدن داشته باشید که می‌تواند میل جنسی شما را کاهش دهد.

اگر احساس راحتی و تمایل به روابط جنسی با همسرتان دارید، می‌توانید با احتیاط لازم، این روابط را تجربه کنید. اما همواره مهم است که با همسرتان در ارتباط باشید و احساسات و تمایلات خود را با او به اشتراک بگذارید.

در مورد نگرانی از سقط جنین نیز، اگر پزشک شما ممنوعیتی در این مورد اعلام نکرده باشد، رابطه جنسی در بارداری حتی در سه ماه اول به جنین و مادر خطری وارد نمی‌کند.

باید به یاد داشت که در طول رابطه جنسی، آلت مرد به رحم نمی‌رسد و مخاط دهانه رحم از ورود میکروب‌ها جلوگیری می‌کند، بنابراین خطر سقط جنین به دلیل رابطه جنسی وجود ندارد.

اگرچه خطر سقط جنین در دورهٔ اولیهٔ بارداری بیشتر است، اما رابطه جنسی نقش مستقیم در این خطر ندارد. به طور کلی، نیمی از موارد سقط جنین به دلیل ناهنجاری‌های کروموزومی رخ می‌دهد، و عوامل دیگری نیز ممکن است در این خطر دخالت داشته باشند.

تماس با زندگی شیرین

عوامل مختلفی می‌توانند بر سلامتی مادر در دورهٔ بارداری تأثیر بگذارند، از جمله:

۱. عفونت‌ها و بیماری‌های مادر
۲. مشکلات هورمونی
۳. ناهنجاری‌های رحم
۴. مصرف داروهای خاص
۵. عادت‌های غیرسالم مانند سیگار کشیدن و مصرف الکل
۶. اختلالاتی در تولیدمثل مانند آندومتریوز و سندرم تخمدان پلی کیستیک

با این تغییرات فیزیکی و هورمونی، اغلب خانم‌ها در دورهٔ اول یا سه ماههٔ اول بارداری احساس تمایل کمتری به رابطه جنسی می‌کنند. اما اگر تمایل به روابط جنسی در ماه اول بارداری داشته باشند، هیچ مانعی برای این کار وجود ندارد.

در صورتی که شما و همسرتان هنوز از لذت رابطه جنسی بهره می‌برید، می‌توانید از مدل‌های مختلف نزدیکی در بارداری و پوزیشن‌های متنوعی استفاده کنید. در اوایل بارداری، امکان دارد برخی از پوزیشن‌ها راحتی را برای شما فراهم نکنند، اما در این مرحله از بارداری، می‌توانید از این فرصت بهره ببرید و لذت ببرید.

برای تجربه‌ی لذت بخشی از نزدیکی در دوران بارداری، می‌توانید به روش‌های زیر روی آورید:

۱. دراز بخوابید و همسرتان نیز به پشت شما برخورد کند. پشت شما به سمت او می‌باشد و زانوهایتان را به داخل شکم خم می‌کنید. این حالت موجب عمق کمتر و تراز شکمتان با تخت می‌شود.

۲. هنگامی که همسرتان به پشت دراز کشیده، بر روی زانوهای او قرار بگیرید و پاهای خود را باز کرده و بالای او قرار دهید. این حالت به شما اجازه می‌دهد تا به راحتی از شکمتان مراقبت کرده و سرعت و عمق ورود را کنترل کنید.

۳. با پشتیبانی همسرتان، به صورت چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید. در این حالت سعی کنید که ورود بسیار عمیق نباشد.

۴. پهلو به پهلو و روبروی هم دراز بکشید و یک پا را روی کمر همسرتان بگذارید. این حالت نه‌تنها ورود عمیق را کاهش می‌دهد بلکه تخت نیز از شکم شما محافظت خواهد کرد.

هنگامی که در انتهای دورهٔ بارداری روابط جنسی را تجربه می‌کنید، ممکن است با شروع انقباضات رحمی موسوم به برکستون هیکس مواجه شوید. این امر طبیعی است و نگران‌کننده نیست.

آیا انجام روابط جنسی در طول بارداری آسیبی وارد می کند؟

آیا انجام روابط جنسی در طول بارداری آسیبی وارد می کند؟

پزشکان توصیه می‌کنند که با پایان یافتن دورهٔ بارداری و هنگامی که کودک آماده به دنیا آمدن است، برای تحریک زایمان از روابط جنسی استفاده کنید زیرا منی که در اسپرم حاوی موادی مانند پروستاگلاندین است، می‌تواند دهانۀ رحم را آماده کند. همچنین هورمون اوکسیتوسین که در اثر ارگاسم ترشح می‌شود، می‌تواند منجر به شروع انقباضات رحمی شود.

هرچند نقش روابط جنسی در تحریک زایمان قطعی نیست، اما در بیمارستان‌ها برای ایجاد زایمان، از تزریق داروی شیمیایی حاوی پروستاگلاندین استفاده می‌شود.

تغییرات هورمونی در مردان در طول دوران بارداری همسرشان

آیا می‌دانستید که مردان نیز در طول بارداری همسرشان، تغییراتی در سطح هورمون‌های خود تجربه می‌کنند؟ در دوران بارداری زنان، بدن آن‌ها هورمون‌های بی بویی به نام فرومون را ترشح می‌کند. در پاسخ به این ترشحات، سطح هورمون تستوسترون در بدن مردان کاهش می‌یابد و سطح سایر هورمون‌ها افزایش می‌یابد.

بر اساس یک گزارش از مطالعات سالانه در زمینهٔ علم انسانی، مردان به دلیل آماده شدن برای والدگی، تغییراتی در سطح هورمون‌هایی مانند پرولاکتین و وازوپرسین تجربه می‌کنند.

هورمون پرولاکتین: این هورمون تشویق‌کننده‌ی تولید شیر در بدن است. برخی کارشناسان معتقدند که افزایش سطح پرولاکتین در بدن مردان زمانی که نیازی به باروری نباشد، باعث کاهش میل جنسی آن‌ها می‌شود.

هورمون وازوپرسین یا هورمون آنتی‌دیورتیک: معروف به هورمون تک‌همسری، این هورمون در بدن مردان به طور بیشتری تولید می‌شود زمانی که همسرشان باردار است. وازوپرسین با سرکوب هورمون تستوسترون، که مسئول افزایش میل جنسی است، تأثیر می‌گذارد. این سرکوب باعث کاهش میل به برقراری روابط جنسی و زناشویی در پدران می‌شود تا به عنوان یک پدر، با کودک و همسرشان ارتباط عاطفی برقرار کنند.

بازهٔ زمانی رابطه جنسی در دوران بارداری:

سؤالاتی مانند این معمولاً توسط زنان باردار مطرح می‌شود. در صورتی که بارداری شما نرمال و طبیعی باشد، تا آخرین مراحل بارداری و به‌طور خاص در سه ماههٔ اول، هیچ مانعی برای روابط جنسی وجود ندارد.

در صورتی که پزشک شما توصیه کرده باشد از انجام روابط جنسی در این مدت خودداری کنید، حتماً باید به دستورات و توصیه‌های پزشک خود عمل کنید.

آیا انتقال اسپرم در دوران بارداری مخاطره‌ای دارد؟

آیا انتقال اسپرم در دوران بارداری مخاطره‌ای دارد؟

منی یا اسپرمی که به طور طبیعی در طول رابطه جنسی به داخل واژن وارد می‌شود، معمولاً برای شما و کودکتان مشکلی ایجاد نمی‌کند. اغلب اسپرم وارد شده به راحتی از دهانه واژن خارج می‌شود.

اما بهتر است از این کار خودداری کنید زیرا در برخی موارد، مواد موجود در منی ممکن است منجر به زایمان زودرس شود.

رابطه جنسی از پشت در دوران بارداری
در بیشتر موارد، رابطه جنسی در حالت مقعدی ممکن است برای شما بی‌خطر باشد اما بهتر است از روان‌کننده استفاده کنید و از همسرتان بخواهید که رابطه ملایم را برقرار کند. در صورتی که هرگونه درد یا علایم ناراحت‌کننده دیگری تجربه کنید، فوراً از ادامه رابطه در این حالت خودداری کنید.

مواردی که باید در دوران بارداری از رابطه جنسی خودداری کنید
معمولاً زمانی که با خونریزی شدید در دوران بارداری روبه‌رو شوید، پزشک شما ممکن است شما را از انجام رابطه جنسی منع کند. اگر جفت پایین باشید یا تجمع خون ایجاد شده باشد، رابطه جنسی ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.

مقالات پیشنهادی :

کلمات و جملات تحریک کننده در رابطه جنسی

داشتن رابطه جنسی سالم[زمان مناسب+راه های بهبود+نکات]

بیش فعالی جنسی در زنان و آقایان[علائم+دلایل+درمان]

کاهش میل جنسی در مردان(علل+درمان)

فواید رابطه جنسی برای مردان و زنان!

سن اوج لذت جنسی در زنان و مردان

نیازهای عاطفی زن باردار چیست؟

خودارضایی مردان متاهل چه دلیلی دارد؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *